Дархлааны мана хэмээх агуу чадалтай ургамлыг Монгол нутагт нутагшуулсан нүр их Одь Тан үйлдвэрийн нөр их хөдөлмөрийг та бүхэн минь мэдэх бизээ. Энэхүү ургамлаар хийсэн МАНА-4 буюу цагаан тан хэмээх тангаа та бүхэндээ энэ удаад зөвлөж байна. Хаврын улиралд цайндаа хийж самарч ууж заншаарай.
Самраагүй цайг бэлэвсэн цайг гэдэг бөгөөд эрт дээр үеэс Монголчууд 9-108 удаа самарч сайн сайхан зүйл бодож цай чанадаг байсан. Ингэснээр ургамал нь цайндаа сайтар идээшиж хийг дарж, махбодийг сэргээх сайн нөлөөтэй.